Burgum | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Getuigen gezocht van aanrijding

ongeluk

Burgum - De politie zoekt getuigen van een aanrijding op de Markt in Burgum. De auto van een 82-jarige vrouw uit Burgum raakte daarbij zwaar beschadigd. De veroorzaker reed na het ongeval door.

Donderdagmiddag omstreeks 14.30 uur passeerde een 82-jarigeautomobiliste uit Burgum met haar auto een geparkeerde vrachtwagen. Er warengeen tegenliggers en daarom was er voldoende ruimte. De vrouw had echter nietrekening gehouden met een auto die geparkeerd stond in n van de parkeervakken.De bestuurster van deze auto reed plotseling achteruit. De 82-jarige moest danook wel uitwijken om een aanrijding te voorkomen. Ze raakte met haar auto delaadklep van de vrachtwagen. Haar voertuig liep dan ook zware schade op. Debestuurster die met haar auto de parkeerplek verliet, maakte zich niet kenbaaren reed verder. De politie komt dan ook graag met haar in contact. De vrouw reedin een zwarte Skoda Octavia. Ook getuigen van de aanrijding worden verzocht zichte melden bij de politie. Dit alles kan via 0900-8844.

Soortgelijke berichten

Getuigen gezocht van aanrijding
Harderwijk

Getuigen van aanrijding gezocht
Enkhuizen

getuigen gezocht na aanrijding
Utrecht

Getuigen aanrijding gezocht
Zaandam

Getuigen gezocht bijna-aanrijding
Heemstede

Getuigen gezocht van aanrijding
Dinxperlo

Getuigen gezocht van aanrijding
Zwolle

Getuigen gezocht aanrijding voetganger bus
Amstelveen

Doorrijden na aanrijding, getuigen gezocht
Almelo

Getuigen gezocht zware aanrijding Westpoortweg
Amsterdam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio